fredag 17 december 2010

snart jullov

Tack och lov nu är bägge julborden av klarade. Nu är det bara lite smörgåstårta kvar att servera på måndag. Sen är det jullov, i år så är det inget jobb som gäller på lovet. Julbord för eleverna i tisdags ca 7-800 ätande, igår kväll var et bara 70-80. Men det var lite mer mat istället. Men det är roligt att få servera lite extra ibland också. Lite segt idag men vi hade risgrynsgröt till alla idag så inga konstigheter att servera. Sen lite undan plockning i köket in för jul ledigheten. Hem och satte sej i soffan och somna. Det ser ut som vi får en vit jul i år också. Men det behöver ju inte vara så kallt som förra julen.

1 kommentar:

  1. Hej Gunnel!
    Det var ett tag sen sist. Har just läst att det var den kallaste vintern på 100 år så inte vet jag vad det var som ni hade förra året. Vi har det ganska så kallt här med . I går hade vi bara 1,9 grader klockan 8 på morgonen, o det är kallt det Fast utanför Madrid hade dom -11 så dom var värre.
    Ser att du jobbar på som vanligt och det är väl ett bra sign i och för sej. Snart har du ju lov så det blir nog bra det med.
    Skulle köpa julskinka på IKEA men jag kom försent så det blir bara sill o köttbullar. Fast jag hittade prinskorv där för första gången. Vi får väl se vad det blir när Laura ska äta Svenskt julbord för första gången. Det blir väl ala Maud skulle jag tro.
    Hoppas att erat julfirande blir lungt och skönt. Ha detså bra alla Maud

    SvaraRadera