Js, då var nyårsmiddagen avklarad. Och det gick jättebra. Mina "kockar" skötte sig bra. Hade lyckats köpa engångskockmössor. Så dom såg väldigt proffsiga ut. Dom gjorde räkpuckar till förrätt, bröllopsfile och potatisgratäng till huvudrätt och vaniljpanacotta med hallon och blåbär.
Det var bara en sak som vi missade och det var vindruvorna som skulle vara som garnering på bröllopsfilen, dom blev kvar i kylen. Trodde väl att dom hade tröttnat nu men icke då. Det blir en sväng till i vår. Är väl mycket det att bara få prata lite och möjligen ha lite kul som drar.
Hoppas att man kan hitta på några nya recept att gör. Kan snart göra en kokbok av alla recept jag har letat upp på nätet. Lite roligt eftersom en annan får lite nya ideer ibland också.
Nej nu ska jag gå ner och skura av golven efter nyåret. När vi var ner i går så fanns det inget varmvatten att skura med så vi gör det idag istället. Ha det bra på det nya året.
Låter häftigt med ett gäng kockar som klarar en nyårsmiddag! Ni måste ha jobbat hårt! Jag blir riktigt avundsjuk, vi har faktiskt letat efter ngn matlagningskurs för par, ska du inte köra en sån också? Isf står vi på kö för det. Ewa
SvaraRaderaHar inte fått något gensvar för det här hemma.
SvaraRaderaMen man vet ju inte, ska aldrig säga aldrig
Det låter ju bra det där. Kanske får du göra något för franzenare eller spanjorer också, kanske!!!!
SvaraRaderaTrevlig fortsättning på året till er alla.