lördag 20 februari 2010

matkurs

Ja, nu har man börjat som kursledare också. Torsdagskvällar ska jag försöka lära några gubbar laga mat. I torsdags var första gången. Då gjorde dom köttfärs rätter. Köttbullar och köttfärssås. Dom var riktigt duktiga måste jag säga. Det blir väl inget avancerat lite baskunskap kanske.
Nästa gång ska vi försöka på fiskrätter. Dom verkar ha roligt i alla fall. så vi får väl se om dom lär sig något. Inte vet jag varför dom ville ha mig som ledare när vi har en till kokerska i byn. Hoppas dom blir nöjda, så är jag nöjd med. Sitter och tittar ut på snöyran ute, känns skönt att man inte behöver ut idag. Hoppas det har slutat tills på måndag när man ska till jobbet. Vi har sportlov nästa vecka så jag jobbar bara 2 dagar ska bli skönt med lite semester. Eftersom det inte blev så mycket av det i julas. Hoppas det blir lite ute jobb hos Gert. Så man får röra lite på sig. Skönt att kunna vara ute när man mest är inne dom andra dagarna. Syns kanske i Högsten nästa vecka.

2 kommentarer:

  1. Jaha det var där du ska prova vin då. nu börjar jag och förstå det hela. Det låter kul tycker jag. Hur många har du i kursen, och hur ofta ska du ha den?
    Du är nog en liten myra du. Med många järn i elden.
    Apropå eld så får vi väl förbereda oss på att elda i veckan, och pulsa i snön. Det lär vara nästan metern säger Ge. Vi syns snart, njut av din "semester" den här veckan, om du kan. Maud

    SvaraRadera
  2. Nej vinprovningen sker på jobbet. Gubbarna bara vill lära sej laga mat.Vi var 6st. en gång i veckan innan vårsådden. Sen börjar dom med vårbruket och har inte tid att gå på kurs.

    SvaraRadera